Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
Pirata i Capitano - Audio / Video usluge
15.01.2019.

Junakinja ove animirane serije je Pirata, kapetanica gusarskog broda koja plovi morem u potrazi za pustolovinom. Društvo joj pravi Capitano, dječak koji obožava letjeti svojim hidroavionom, no ne voli vodu. Zajedno, čekaju ih brojne dogodovštine i poznanstva koja će steći putem.

U našem zagrebačkom studiju tijekom 2017. i 2018. sinkronizirali smo prve dvije sezone ove serije za djecu.

Krafnići - Audio / Video usluge
14.01.2019.

U velikoj i šarolikoj obitelji Krafnić je 142 djece, no izvor najvećeg nestašluka zapravo je baka, ovisnica o kocki i čipsu s lukom koja će učiniti sve da zaradi nešto sa strane, pa čak i lažirati otmicu vlastitog sina. Njen razuzdani duh pokušavaju obuzdati tata, miroljubivi šašavac koji voli uzgajati biljke te mama, velika izumiteljica s beskrajnim strpljenjem za svoju djecu, no vrlo niskim pragom tolerancije za bakine muljaže. Najmlađi u obitelji je Malac koji će učiniti sve da mama pokloni pažnju isključivo samo njemu. Pripremite se za urnebes jer ovo nije sasvim običan crtić.

Sinkronizirali smo prve dvije sezone humoristične animirane serije Krafnići na hrvatski tijekom 2017. i 2018. godine.

Leonardo - Audio / Video usluge
14.01.2019.

Slavni izumitelj Leonardo da Vinci u ovom animiranom serijalu svoje mnogobrojne izume testira na dobronamjernom, no blesavom šegrtu Bosiljku. Dok Leonardo u svakoj epizodi izumi nešto novo, Bosiljko nekim nesmotrenim potezom raznese njihovu kuću. No unatoč svim razlikama, ova dvojica ipak dijele nešto: beskrajnu ljubav prema špagetama koje im priprema domaćica Matilda!

Tri sezone ove animirane serije nastale prema popularnom belgijskom stripu sinkronizirali smo tijekom 2017. i 2018. godine. Uz zabavni, serija ima i edukativni karakter jer sve epizode završavaju informativnim dvominutnim prilogom koji je tematski povezan s radnjom epizode.

Akademija za vješčiće - Audio / Video usluge
10.01.2019.

Kroz jednu sezonu spin-offa Nickelodeonove serije Vještičji načini pratili smo Andi, mladu polaznicu Akademije za vješčiće. Kao prva zaštitnica ljudskog podrijetla, ona je svakodnevno morala dokazivati da zaslužuje tu titulu. Što su joj otežavali Jessie i Ben, dva nestašna vješčića za čije je obrazovanje ona bila zadužena.

Ovu humorističnu seriju za tinejdžere sinkronizirali smo na hrvatski 2017. godine.

Ben 10 - Audio / Video usluge
10.01.2019.

Omiljeni junak vratio se u novoj produkciji iznimno popularnog animiranog serijala Ben 10. I u ovoj verziji, Ben u kamperici od milja nazvanoj Hrđava Kanta putuje po SAD-u sa sestričnom Gwen i djedom Maxom. Često im se na putu ispriječe zlikovci, no dok god Ben uz pomoć omnitrixa može poprimiti izvanzemaljski oblik, zlikovci nemaju šanse. Bilo kao Kugla, Kristalni, Siva Tvar ili Vinjaga, Ben će pokvariti njihove zle planove, uz dobru dozu humora, naravno.

Tijekom 2017. i 2018. godine na hrvatski smo sinkronizirali prvu sezonu te prvih 20 epizoda druge sezone Benovih novih dogodovština.

Pustolovine braće Kratt - Audio / Video usluge
09.01.2019.

U ovoj animiranoj seriji pratimo dvojicu braće koji putuju po svijetu kako bi spasili životinje u opasnosti. Podršku Martini i Chrisu pruža Aviva, programerka koja svojim izumima posebnih životinjskih odijela pomaže u poražavanju zlikovaca. Posredno kroz njihove pustolovine, djeca uče o ekologiji i važnosti očuvanja prirodnog svijeta. U našem zagrebačkom studiju sinkronizirali smo dvije sezone na hrvatski.

Legende skrivenog hrama - Audio / Video usluge
09.01.2019.

U ovom igranom filmu nastalom prema predlošku popularne emisije iz 90-ih pratimo dvojicu braće i sestru koji pri putovanju džunglom naiđu na skriveni hram. Unatoč zabrani prilaska, naši junaci ulaze u njega i upoznaju Olmeca, vladara kraljevstva od kojeg ništa nije preostalo. On vjeruje da su Sadie, Noah i Dudley jedina nada za spas i obnovu njegovog nekad moćnog kraljevstva.

Film Legende skrivenog hrama nastao je u Nickelodenovoj produkciji i sinkroniziran je u našem studiju 2017. godine.

Wallykazam - Audio / Video usluge
03.08.2018.

U bajkovitom svijetu ove serije pratimo Wallyja Trollmana, njegovog ljubimca zmaja Norvillea i ostale prijatelje koji uz pomoć čarobnog štapića prizivaju riječi u stvarnost. Na putu im se često ispriječi zločesti Bobgoblin, no to nije nešto što Wally i njegovi prijatelji ne mogu riješiti. Uz ovu animiranu seriju za predškolski uzrast djeca usvajaju osnove engleskoga jezika.

Nella viteška princeza - Audio / Video usluge
02.07.2018.

U ovoj seriji pratimo Nellu, princezu koja živi u kraljevstvu Castlehaven sa svojim roditeljima i mlađom sestrom. No, Nella nije obična princeza. Kad god zagusti, Nella se preobrazi u vitešku princezu i u društvu svojih prijatelja Trinket, Cloda i Garretta, spremno uskače u pomoć onima kojima je to potrebno. Uz igru, zabavu i pjesmu, za ovu veselu četvorku ne postoji misija koju je nemoguće savladati.

Ovu animiranu seriju u produkciji Nick JR-a sinkroniziramo od 2017. godine.

Bunsen je zvijer - Audio / Video usluge
21.05.2018.

Bunsen i Mikey junaci su ove urnebesne Nickelodeonove animirane serije. Mikey je osnovnoškolac koji je zadužen za dobrodošlicu novom kolegi u razredu, zvijeri Bunsenu, s kojim se ubrzo sprijatelji. No Bunsen je zvijer samo izgledom, ne i svojom dobroćudnom osobnošću. Iako ima karakteristike koje ga izdvajaju od ostalih učenika - poput izbacivanja konfeta iz ticala na glavi u trenucima velikog veselja - Bunsen se brzo uklapa u društvo. Unatoč tome što ga zlobna Amanda koja ima predrasude prema zvijerima pokušava sabotirati na svakom koraku.

Sinkronizirali smo prvu i jedinu sezonu ove serije.

Pustolovine malene Molly - Audio / Video usluge
18.05.2018.

Molly je navikla uživati svu pažnju svojih roditelja. No sve će se promijeniti kada njena obitelj počne iščekivati prinovu. Molly će se tada zaputiti na putovanje u društvu najboljeg prijatelja Edisona, igračke na navijanje. Tada će naučiti, između ostalog, koja je važnost obitelji i kako biti dobra sestra mlađem bratu.

Ovaj dugometražni crtani film njemačko-švedske produkcije sinkronizirali smo na hrvatski 2017. godine.

Robocar Poli - Audio / Video usluge
18.05.2018.

U ovoj animiranoj seriji pratimo glavnog junaka Polija, policijski auto koji se može pretvoriti u robota. Ništa ne može spriječiti njega i njegovo društvo u njihovim spasilačkim misijama. U svakoj nevolji, na njih se možete osloniti. Sinkronizirali smo na hrvatski prvu sezonu ove serije za djecu 2017. godine.

Dinologija Junior - Vježbenica 7 - Multimedija
15.05.2018.

Kao i s prethodnim izdanjima, uz sedmu vježbenicu Dinologije Junior djeca na zanimljiv način uče nove stvari. U njoj se nalazi edukativan sadržaj za dječji uzrast, no s jednom zajedničkom temom, to jest, godišnjim dobom - zima je zajednički nazivnik svim zadacima u ovom izdanju.

Vježbenicu smo izdali krajem 2016. godine. 

Inovator Rusty - Audio / Video usluge
10.05.2018.

Dječačić Rusty svojim inovatorskim umijećem pretvara stare dijelove u nove naprave i strojeve. Njegovi izumi većinom nastaju u mobilnom laboratoriju, uz pomoć prijatelja poput Ruby, Botasaura i Bitova. Rusty i njegovo društvo djeci pokazuju moć tehnologije i važnost recikliranja.

Ovu animiranu seriju za djecu počeli smo sinkronizirati s izlaskom prve sezone 2016. godine. Zanimljive igrice i dodatan sadržaj potražite na http://www.nickjr.tv/rusty-rivets/.

Regal Academy - Audio / Video usluge
09.05.2018.

Rose je tinejdžerica koja otkriva put u zemlju vila u kojoj spletom okolnosti nalazi mjesto u prestižnoj školi Regal Academy. Uskoro će saznati da je ravnateljica akademije njena baka i odlučiti ostati kako bi naučila što više o magiji. No osim toga, steći će nova prijateljstva i proći kroz razne pustolovine s poznatim i manje poznatim likovima iz bajki.

U svom zagrebačkom studiju sinkronizirali smo prvu sezonu ove animirane serije.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
©2019. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:971764