Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
Čuvari Uskršnjih Priča - Audio / Video usluge
29.03.2011.

Još jedan od dugometražnih animiranih filmova koji na djeci prihvatljiv način prikazuje najljepše Uskršnje priče.
Hrvatsku sinkronizaciju ovog animiranog filma producirao je naš tonski studio.

Škola za Vampire - Audio / Video usluge
29.03.2011.

Svaka škola djeci donosi različite probleme, ali i zabavne trenutke. Kako li tek školski život teče u jednoj vrlo, vrlo neobičnoj školi? Školi za vampire. Ova iznimno zabavna animirana serija prikazuje dogodovštine učenika iz jedne takve škole.

Sustav eCinema - Software
29.03.2011.

Još je jedan kino prikazivač s područja Republike Hrvatske ukazao povjerenje našem softwareskom paketu namijenjenom poslovanju u području kino prikazivanja. To je 'Kino Valli' iz Pule.

Hot Wheels: Battle Force 5 - Audio / Video usluge
29.03.2011.

Još je jedan svjetki brand prošao kroz naš audio/video studio. Riječ je o svjetski poznatom brandu 'Hot Wheels' iz produkcije Mattela. Naš je studio izradio sinkronizaciju ove vrhunske animirane serije koja prikazuje vječnu borbu između dobra i zla kroz borbe tima dječaka i djevojčica nazvanog 'Battle Force 5' i zlih protivnika.

Dječjih 10 Božjih zapovijedi - Audio / Video usluge
29.03.2011.

Naš je studio izradio hrvatsku lokalizaciju ovog dokumentarnog filma namijenjenog za prikazivanje u kino dvoranama. Uz fenomenalnu 3D produkciju morali smo donijeti i vrhunski lokalizirani zvuk u surround okruženju.

OK - Orlando Kids
21.12.2010.

Naš je audio studio potpisao ugovor o dugoročnoj suradnji s jedinim domaćim lokaliziranim dječjim kanalom 'OK - Orlando Kids'. Za potrebe našeg klijenta odradit ćemo stotine sati sinkronizacija najboljih crtanih filmova.

Wolverine: X-Men - Audio / Video usluge
21.12.2010.

Ova vrhunska animirana serija u produkciji legendarnog MARVELA donosi avanture Wolverinea - najpopularnijeg od X-Mena. Svima je poznata priča o mutantu Loganu kojemu su zli znanstvenici kostur zamijenili metalnim i čije su opasno oružje metalne kandže koje mu u trenu izrastaju iz šaka. 26 epizoda ove serije sinkronizirali smo na hrvatski jezik.

Skydancers - Audio / Video usluge
21.12.2010.

Prekrasna priča o pet učenika plesne akademije koji brane svoje kraljevstvo od zlog Sky Clona.Ova je crtana serija nastala na osnovu hit igračaka koje su se pojavile krajem '90ih. 26 epizoda ove serije sinkronizirali smo na hrvatski jezik.

Christopher The Christmas Tree - Audio / Video usluge
21.12.2010.

Naš je studio izradio hrvatsku sinkronizaciju ovog prekrasnog animiranog filma o Christopheru - Božićnoj jelki. Crtani film sadrži niz pjesmica koje su također prepjevane na hrvatski jezik.

Oggy i Žohari - DVD distribucija
21.12.2010.

Jedinstveni crtani film koji je pravi nasljednik legendarnih Toma i Jerrya. Pogledajte urnebesne dogodovštine mačka Oggya i njegovih cimera iz pakla - žohara. Žohari čine sve što mogu kako bi zagorčali život Oggyu. No niti Oggy im ne ostaje dužan.

Put u Svemir sa Stephenom Hawkingom - Audio / Video usluge
21.12.2010.

Kako je nastao svemir, Sunce, Zemlja? Jesmo li sami u svemiru? Kako bi mogli izgledati vanzemaljci? Je li moguće putovanje kroz vrijeme? Na ta i druga pitanja odgovara nam jedinstveni Steven Hawking u dokumentarnim filmovima najnovije produkcije 'Discovery Channela'.

Čuvari Božićnih priča - Audio / Video usluge
08.11.2010.

Naš je audio studio izradio hrvatsku sinkronizaciju za ovaj prekrasni cjelovečernji animirani film Božićne tematike.

Posljednji dan dinosaura & Oživjela čudovišta - DVD distribucija
08.11.2010.

Ovi upravo fenomenalni dokumentarni filmovi iz produkcije 'Discovery Channela' izrađeni su uz pomoć računalne tehnologije do sada neviđene izvan Hollywoodskih blockbustera. Dva DVDa je moguće pronaći u distribucijskoj mreži diljem Republike Hrvatske.

Crvene Kapice - Audio / Video usluge
08.11.2010.

Za našeg renomiranog klijenta 'RTL Televiziju' izradili smo hrvatsku sinkronizaciju ove nove animirane serije od 26 nastavaka. Pogledajte kako ekipa 'Crvenih Kapica' po cijelom svijetu sakuplja dijelove čarobnog kristala koji će Djedu Božičnjaku omogućiti isporuke Božićnih poklona djeci cijelog svijeta. Zbog svog sadržaja koji afirmira različitosti pojedinih nacija i kultura te upozorava na određene nepravilnosti i opasnosti u pojedinim dijelovima svijeta, ovaj je projekt podržan sa strane UNICEFa.

Mali Leteći Medvjedići - DVD distribucija
27.08.2010.

Preostali nastavci najbolje hrvatske crtane serije 'Mali Leteći Medvjedići' nalaze se u distribuciji širom Republike Hrvatske. Pogledajte na nova 4 DVDa kako Mali leteći medvjedići štite šumu i prirodu od svih opasnosti.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
©2019. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:971768