Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
Ukleta kuća Hathawayovih - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Michelle Hathaway uselila se u novu kuću sa svoje dvije kćeri, Taylor i Frankie. No djevojke ubrzo otkrivaju da u kući već živi jedna ne sasvim obična obitelj - obitelj duhova! Pridružite se ovim sasvim različitim obiteljima dok uz smijeh uče kako živjeti zajedno.

Više o zgodama i nezgodama u Ukletoj kući Hathawayovih potražite na http://www.nick.co.uk/shows/the-haunted-hathaways/b0dsgi.

Sam i Cat - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Sam i Cat jednja je od brojnih tinejdžerskih serija iz produkcije Nickelodeona. Riječ je o spin-offu u kojemu su dva glavna lika - Sam iz serije iCarly te Cat iz serije Victorious.

Sam i Cat sada su malo starije i žive zajedno te se često nađu u svakakvim ludim situacijama.

 

Thundermanovi - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Thundermanovi su jedna jako čudna obitelj. Oni imaju super moći iako žive običnim životom. Ili barem pokušavaju!

Uspješno smo sinkronizirali ovu novu Nickelodeonovu igranu seriju za mlade.

Sustav eCinema - Software
22.09.2014.

Još je jedan kino prikazivač s područja Republike Hrvatske ukazao povjerenje našem softwareskom paketu namijenjenom poslovanju u području kino prikazivanja. To je gradsko kino 'Bjelovar'.

Majmuni u raketi - Audio / Video usluge
22.09.2014.

'Majmuni u raketi' je nova urnebesna animirana serija Nickelodeona.

Nevjerojatne avanture Gusa i Wallya tijekom svemirskog putovanja raketom uz pomoć robota Yaya i vodstvom pametnog Dr. Chimpskya.

Dora Istražuje - DVD distribucija
22.09.2014.

Konačno!!!

Najbolja prijateljica svih djevojčica preškolske dobi dolazi sa svojim prijateljima u zabavnim i edukativnim pustolovinama na 4 DVDa.

 

Dinologija Junior - Vježbenica 5 - Multimedija
22.09.2014.

Nova vježbenica iz naše serije 'Dinologija Junior' donosi nove i zabavne edukativne igre kroz koje će pretškolci vježbati svoja znanja iz pisanja, matematike i didaktičkih znanja. Po prvi puta vježbenica donosi i zanimljive natjecateljski igre za dvoje.

 

 

Zemlja divova i Velika pandža - DVD distribucija
14.03.2014.

U Zemlji divova i Velikoj pandži neustrašivi znanstvenik Nigel putuje u prošlost. Nigel svjedoči iz prve ruke o životu u jednom od najopasnijih razdoblja u povijesti te pokušava pronaći vlasnika jednog od najneobičnijih pronađenih fosila, najveće pandže na svijetu.

Potražite DVD u distribuciji.

Balada o Velikom Alu - DVD distribucija
14.03.2014.

Znanstveni dokazi oživljavaju na malim ekranima u Baladi o Velikom Alu. Rekonstrukcija života kao i znanstvena detektivska priča koja prati dokaze o Velikom Alu pokazuju nam kakav je bio život velikog dinosaura grabežljivca, a zahvaljujući računalnim efektima, Veliki Al luta današnjim muzejima i nalazištima.

Šetnja s čudovištima - DVD distribucija
14.03.2014.

Od tvoraca Šetnje s dinosaurima stižu nove uzbudljive serije. Šetnja s  čudovištima epsko je istraživanje evolucijske borbe koja je bjesnila našim planetom milijardama godina. Vrhunska tehnologija omogućuje nam da svjedočimo prekrasnim i zastrašujućim stvorenjima koja su nekoć hodala Zemljom.

Tri epizode ukupnog trajanja oko 90 minuta na jednom DVD-u.

U distribuciji.

Zack i Kvak - Audio / Video usluge
14.03.2014.

Zack i Kira su dječak i djevojčica. Ali ne bilo kakvi. Oni žive u svijetu iskakalica. Iskakalice su likovi koje smo svi vidjeli u knjigama u kojima se okretanjem stranica izdižu papirnati likovi i objekti kreirajući prekrasno 3D okružje slikovnice.

Jedinstvenom računalnom animacijom dočaran je svijet takvih slikovnica dok su blage priče namijenjene djeci pretškolske dobi.

Slugterra - Audio / Video usluge
14.03.2014.

Slugterra je animirani serijal koji prati avanture Elija Shanea i njegovih vjernih prijatelja Korda, Trixie i Pronta u borbi protiv zlog Dr. Blakka. Borba protiv zla odvija se oružjem koje ispaljuje male 'ljigavce' koji imaju različite karakteristike.

Dinologija Junior - Vježbenica 4 - Multimedija
11.02.2014.

 

Strašni dinosauri krenuli su u nove pustolovine! Pod budnim okom učitelja Megasotela, bacili su se  na istraživanje prirode i svijeta oko nas. Nauči s njima određivati doba dana, vrijeme, prostorne odnose, godišnja doba, brinuti se o svome zdravlju, kao i sigurnosti u prometu.

Priroda i društvo za najmlađe! Kako bi i ti narastao velik, jak i pametan, kao dinosaur!

Teme prate gradivo iz Prirode i društva za prvi razred osnovne škole.

Vježbenica 4 je u distribuciji!

Kim - Audio / Video usluge
11.02.2014.

Britanska Indija sredinom 19. stoljeća. Siromašnom siročetu Kimu starica Sulima proriče da mu je sudbina namijenila velike stvari. Zajedno sa svojim duhovnim učiteljem Teshoom, kreće na put preko cijele Indije. Na tom uzbudljivom putovanju Kim će naučiti razne životne lekcije, ali će i spoznati da opasnost vreba iza svakog ugla.

Sinkronizirano na hrvatski jezik.

Čovjek s Mjeseca - Audio / Video usluge
11.02.2014.

Čovjeku s Mjeseca dosadno je samom na Mjesecu pa jednoga dana odluči posjetiti Zemlju. Zakačivši se za rep kometa, spušta se na Zemlju i počinje proučavati planet. No Predsjednik misli kako Čovjek s Mjeseca napada Zemlju i kreće potjera za njim. Istovremeno, djeca na Zemlji su tužna i ne mogu spavati, Čovjeka s Mjeseca nema pa ih nitko ne čuva noću.

Sinkronizirano na hrvatski i slovenski jezik.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
©2018. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:821347